mandag den 8. maj 2017

Husk at se sur ud!

Jeg har intet forhold til gruppen, men jeg har bemærket, at Metallicas bandfotos har et særligt udtryk, der også ses hos beslægtede metalbands.

Kunsten er at se vred ud på alle billeder. 

Når man lancerer, at man drager på en stor turné verden rundt, så sender man det her billede ud:Ja, det er da også træls, at man skal ud at rejse og være væk fra familien - med mere. Respekt for denne hudløse ærlighed. Men får de ikke penge for det?

Generelt er det nedtur at være i Metallica:Det er jo lige før, der er øretæver i luften. 

Så altså: bands, der spiller hårdt og tungt, skal se vrede ud. Det er ikke sjovt. Det er seriøst, maskulint shit, det her. Men på mig virker det ikke som om, de der vrede mænd i alverdens metalband er ude på at lave verden om. De er bare sure. Så på en måde siger de: Kom lad os være sure sammen, for det er fedt.

Og så sker det alligevel, at man falder ud af karakter. Se her. Ham den høje er sgu lige ved at smile. Han ser da i hvert fald nærmest venlig ud. 

Hvor er det dejligt. Der er en sprække. Der er håb for menneskeheden. 

De tre andre forsøger godt nok ihærdigt at etablere en modvægt, men katten er altså ude af sækken: Livet er godt. Og det var ikke meningen!

DisclaimerAll the pictures shown on this blog are property of their respective owners. I don't hold any copyright about these pictures. These pictures have been collected from different public sources including different websites, considering to be in public domain. If any one has any objection of displaying any picture here, just send me an email and I will remove it immediately, after verification of the claim.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar